Skip to main content

Motionsnetværk

De glade fødder

Hver onsdag kl. 10 starter turguide Bente Frederiksen og gåholdet ”De glade fødder” deres vandretur fra frivilligcentret. Der er ikke tilmelding, man møder bare op og falder ind i gruppen. Turen er på 7-10 km rundt i kommunens natur. Nogle onsdage tager man toget til andre dele af Nordsjælland og går en tur i nye omgivelser.

Cyklister med hjerte

Motionsnetværket ”Cyklister med hjerte” cykler hver mandag kl. 10 fra frivilligcentret. Ruten lægges af Flemming og afhænger af vejr, vind og deltagere. Turene er typisk på 20-30 km i lokalområdet. Nogle gange tager vi toget ud og cykler hjem og et par gange om året cykler holdet i Sverige. Cykelholdet er aktive 60+ mænd og kvinder med behov for frisk luft, motion, socialt samvær og et godt grin. Cykelholdet er også åbent for elcykler. Kom og vær med - du behøver ikke tilmelde dig. OBS - cykelhjelm er påkrævet!

Kvindeforums Vandreklub

Hver mandag kl 12 går Kvindeforums Vandreklub en tur på 8-10 km. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. står for tilmeldinger og information - ruten lægges på skift af 1-2 deltagere, der har lyst til at påtage sig dette. Mødestedet vil variere i forhold til den valgte rute.

Tilmelding er nødvendig og skal ske til Ulla Frandsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..